Olimpoveda 2014

El cap de setmana del 30 i 31 de maig i 1 de juny va tenir lloc a la nostra escola la VIII edició.

bloc2Es tracta d’una petita olimpíada que celebrem cada quatre anys a l’escola Pare Poveda i que té el seu origen en els jocs olímpics de Barcelona del 1992. L’organitzen les famílies dels alumnes distribuïdes en diferents comissions de treball i coordinades amb els claustre de professors. Enguany, l’Olimpoveda girava entorn del tema de l’alimentació saludable.

El divendres 30 de maig a la tarda es va fer la cerimònia d’inauguració, a la qual van assistir personalitats convidades del Consorci de Barcelona, del Districte de Gràcia i del món de l’esport. En aquesta edició també hi va ser present l’atleta maratonià Carles Castillejo, participant als Jocs Olímpics d’Atenes 2004, Pequín 2008 i Londres 2012, que juntament amb els alumnes de P3 va encendre el pebeter olímpic.

bloc3

Durant tot el cap de setmana van tenir lloc exhibicions i competicions esportives de tota mena: patinatge, futbol, bàsquet, curses, corfball, acrossport, judo, salt de llargada, etc., una mostra dels diferents esports i activitats físiques que els nostres alumnes practiquen durant el curs tant a educació física com a les activitats extraescolars.

El diumenge 1 de juny va tenir lloc la cloenda, amb actuacions diverses, lliurament d’obsequis a tots els participants, enlairament de globus i l’acomiadament de la nostra mascota d’enguany, l’Olimpocarrod, una pastanaga molt esportiva i sana, que va fer les delícies dels més petits.