La web 365BATECS

Recull pedagògic de vivències per reflexionar i actuar que segueix la metodologia de l’Aprenentatge Servei.

L’Obra socials de Sant Joan de Déu posa a la vostra disposició la web 365 Batecs.
Es tracta d’un recurs pedagògic que ofereix vídeos testimonials de format breu per reflexionar al voltant de les persones en situació vulnerable.

El web recull diferents punts de vista amb l’objectiu de:
– Donar a conèixer la realitat de les persones en situació vulnerable
– Trencar prejudicis per fomentar la inclusió social

Podeu escollir la temàtica que voleu treballarentre diferents àmbits com sense llar, salud mental, Infància hospitalitzada, dependència, entre d’altres.

365batecs.org s’adreça principalment als joves i incorpora material didàctic de suport per als educadors.

Sant Joan de Déu és una institució amb més de 500 anys d’història, que ha mantingut amb convicció el valor de l’hospitalitat com a nucli essencial. Aquesta dimensió solidària passa per acollir, acompanyar i comprometre’s amb els que més ho necessiten.

El web és un primer pas de conscienciació per promoure que els joves s’impliquin en la millora social de l’entorn que els envolta, seguint la metodologia d’Aprenentatge Servei.

Nosaltres hem escollit aquest vídeo de l’àmbit Societat.

1 thought on “La web 365BATECS

  1. I loved the House of Wax remake. Hey, you’re into Supernatural. It has Sam from Supernatural in it. You might like that part. I totally agree with you on the remaking of great movies. Why can’t they come up with something new and original that might turn out to be great? Because of many of these remakes, there is just no way they can capture the magic of the original.

Leave a Comment