Carmanyola a l’escola, sí o no?

menjador2Fa dies que us volíem preguntar si esteu d’acord o no amb l’ús de les carmanyoles als menjadors escolars, però finalment el Govern se’ns ha avançat i ha donat llum verda a la iniciativa per al curs vinent.

La reivindicació de moltes famílies havia adquirit força els últims mesos davant l’actual situació econòmica i la reducció de beques de menjador. Disposar de neveres per garantir la bona conservació dels aliments, de microones per escalfar-los i de l’autorització de les famílies són algunes de les recomanacions que es recolliran a la llista que està preparant el Departament d’Ensenyament per orientar els centres públics que vulguin obrir el servei de carmanyola al menjador.

Aquesta opció s’orienta principalment als centres de secundària, però la porta és oberta per a les escoles de primària que també la vulguin implantar.

Què en penses?

Agència Catalana de Notícies
Amposta amplia l’horari de les dues llars d’infants municipals per al curs vinent (19/4/12)

Ara
El Govern regularà la carmanyola dels que dinen a l’escola (18/04/2012)

Els menjadors escolars perden un 20 % d’alumnes (16/04/2012)

El Periódico
El nombre de dinars escolars baixa el 20 % (08/05/12)

Rigau autoritza l’ús de carmanyoles al col·legi (06/06/12)

Els pares demanen que es reguli l’ús de carmanyoles als menjadors escolars (18/04/12)

El Setmanari Digital
L’ús de la carmanyola a secundària dependrà del director i el consell escolar però no seran responsables de l’estat dels aliments (20/07/12)

La Vanguardia
Ensenyament establirà unes regles perquè els alumnes puguin quedar-se a dinar als centres sense utilitzar el menjador (06/06/12)