Vols participar en els programes Èxit i Èxit Anglès del curs 2017-2018?

El Consorci d’Educació ha convocat les beques de col·laboració i coordinació per al curs 2017-2018 dels programes Èxit i Èxit Anglès, que ofereixen acompanyament educatiu durant el curs escolar a alumnat de primària i  secundària de centres educatius de la ciutat.

Amic@gran, coordinador/a o tallerista de teatre al Programa Èxit

El Programa Èxit ofereix reforç en horari extraescolar a l’alumnat des 5è i 6è de primària fins al 4t d’ESO per millorar els seus aprenentatges bàsics i acompanyar-lo en el seu pas a l’ESO. En el el marc del projecte es convoquen beques de col·laboració per ser amic@gran -que és un referent per a l’alumnat- i també per ser coordinador/a de centre o de zona o tallerista de teatre.

Requisits:  Per sol·licitar una beca cal tenir entre 18 i 30 anys per ser amic@gran (i entre 22 i 30 anys per ser coordinar/a i tallerista) i  ser estudiant universitari o d’estudis postobligatoris. A la convocatòria hi podeu trobar informació sobre les diferents modalitats.

Enllaç amb la convocatòria

 

Great friend, school coordinator i zone coordinator al Programa Èxit Anglès

El Programa Èxit Anglès vol fomentar l’ús oral de l’anglès de l’alumnat que hi participa en situacions d’interacció reals, amb l’acompanyament del great friend – que estarà format per a desenvolupar aquesta tasca- i els school coordinators i zone coordinator.

El projecte comptarà amb la col·laboració i l’assessorament de professorat seleccionat i coordinat per l’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona-Drassanes.

Requisits: Per sol·licitar una beca per ser great friend al nou Programa Èxit Anglès cal tenir entre 20 i 30 anys,  estudis postobligatoris o universitaris en curs i el títol B2 d’anglès o equivalent.

Enllaç amb la convocatòria

 

Més informació: edubcn.cat/exit

2 comentaris a “Vols participar en els programes Èxit i Èxit Anglès del curs 2017-2018?”

  1. Bona tarda,
    Hi ha la possibilitat d’aplicar fora del termini? M’agradaria molt poder participar. Moltes gràcies.
    Zulema Navarro

  2. Hola Zulema. Sí, encara hi pots participar emplenant el formulari corresponent (programa Èxit o Èxit Anglès) que trobaràs a la pàgina http://www.edubcn.cat/exit, on també està disponible tota la informació sobre les dues convocatòries.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l\'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d\'interès. Més informació | Acceptar