Aprendre els uns dels altres

El nou curs ha començat i tothom va atabalat. I més que hi anirem a mesura que el curs avanci. No obstant això –els mestres i les mestres sempre ho hem fet–, traurem temps d’on sigui per assistir a algun curs o seminari, per llegir articles, llibres… i fins i tot per fer intercanvis internacionals!

Aquesta secció del butlletí està pensada per recollir aquestes experiències: tot allò que hem après i pot ser d’interès per a altres mestres i professors.

No es tracta de fer necessàriament grans articles. Síntesis breus, ressenyes o fins i tot referències poden donar sentit a aquesta secció que pretén aconseguir un profitós intercanvi d’aprenentatges.

I creiem que aquest intercanvi pot ser també força positiu, no tan sols pel que significa com a transvasament d’informació, d’aprenentatges, sinó també pel que té de complicitat entre gent que ens dediquem a la mateixa feina i, per tant, de ben segur, compartim moltes inquietuds, objectius i problemàtiques. Amb la millora del nostre coneixement, el nostre bagatge ens possibilitarà millorar la nostra feina d’educar el jovent i la canalla. I si en aquest constant esforç de millora hi contribueix el sentiment de responsabilitat compartida, aquest esforç esdevindrà més senzill i més gratificant.

Una secció, doncs, oberta a acollir tot allò que hem après, perquè plegats puguem aprendre els uns dels altres.

Consell de redacció

1 comentari a “Aprendre els uns dels altres”

  1. “Aprendre els uns dels altres”
    El gran secret de l’educació és educar la mirada, saber observar tot el que ens envolta no solament les persones sinó també els animals ,la natura , saber copsar la saviesa que el llibre magnífic de la vida ens mostra .
    Després ja vindran tots els altres aprenentatges i mica en mica anirem forjant la personalitat dels nostres alumnes, instruir és: educar, alliçonar ,estimar i créixer

Deixa un comentari