Darby Parliament fa una xerrada a l’Institut Lluïsa Cura

La xerrada amb el cònsol dels Estats Units a Barcelona posa a prova l’anglès dels alumnes.

El divendres 4 de maig de 2012, el Sr. Darby Parliament, cònsol d’Afers Polítics i d’Administració del Consolat General dels Estat Units a Barcelona, va fer una xerrada a l’Institut Lluïsa Cura adreçada a l’alumnat de cicles superiors d’agències de viatges, guia i serveis turístics i secretariat.

Tots es van mostrar molt interessats en la visió general del turisme als Estats Units i van participar en la sessió fent preguntes al Sr. Parliament.

S’ha valorat molt positivament aquesta sessió, que, d’altra banda, també va suposar una bona pràctica oral en anglès per als nostres alumnes, els quals van demostrar també un coneixement correcte de l’idioma en la seva conversa amb el cònsol americà.