Participa en una gran experiència solidària

La segona edició de la Barcelona Magic Line convida les escoles i els instituts de la ciutat a participar, el proper 1 de març, en una experiència personal i de grup inoblidable que ofereix un munt de possibilitats per crear comunitat. Ja sigui formant equips, fent voluntariat o activitats de captació econòmica o muntant activitats d’acompanyament de la caminada.

La Barcelona Magic Line (BML) és una caminada solidària pels turons de Barcelona que organitza Sant Joan de Déu per recollir fons pels programes d’atenció a les persones vulnerables. No és competitiva i s’hi participa per equips d’entre 3 i 25 persones, que es marquen un repte esportiu i un repte solidari: quants quilòmetres recorreran el dia de la caminada i quants diners recaptaran els mesos abans.

Els equips han de mobilitzar el seu entorn promovent el micromecenatge i organitzant activitats de sensibilització. Els fons captats es reparteixen entre els col•lectius amb els quals treballen els centres de Sant Joan de Déu: sense llar, salut mental, discapacitat intel•lectual i dependència, infància hospitalitzada, la cooperació internacional i la recerca biomèdica.

Els centres educatius que vulguin participar en la Barcelona Magic Line tenen a la seva disposició temes de debat a l’aula i materials didàctics al web www.365batecs.org i la possibilitat de xerrades prèvies explicatives de les causes que motiven la BML, focalitzant en algun dels àmbits pels quals es duu a terme la caminada (persones amb problemes de salut mental, en situació de sense llar, dependència i infància hospitalitzada).

A partir del 17 de novembre els instituts i escoles que vulguin participar-hi ja s’hi poden inscriure a través del web Barcelonamagicline.