Coneixes Mestresclass?

Aprèn a crear vídeos i alhora comparteix el teu coneixement.

MestresclassUOC i l’ARA ofereixen aquesta plataforma on es generen i publiquen vídeos per a usos educatius, autoeditats pel professorat català que vol compartir els seus propis formats audiovisuals mitjançant un entorn de col·laboració, cooperació i cocreació entre iguals.

Aquest coneixement compartit té dues vessants principals:

– el know how (saber com), és a dir, aquelles pràctiques docents de referència, enregistrades en vídeo, que mostren metodologies i tècniques didàctiques útils i innovadores.

– els continguts, en format vídeo, que els mestres saben explicar millor que cap llibre de text o pàgina web existent a internet. Especialment aquells que són relatius al nostre país, la nostra llengua i cultura.

Ens ha semblat un recurs molt útil!