Concurs #recomanollegir

Recomanar un llibre a partir de la gravació d’un vídeo que, amb un durada màxima de tres minuts, aconsegueixi engrescar altres lectors. Això és el que proposa el concurs #recomanollegir de Biblioteques de Barcelona als joves d’entre 14 i 17 anys.

El concurs té l’objectiu de promoure la lectura entre els joves utilitzant el format audiovisual. Per a participar-hi, han de disposar de carnet d’usuari de Biblioteques de Barcelona i agafar la càmera, el mòbil o la tauleta i gravar el seu vídeo, publicar-lo al seu canal YouTube i omplir el formulari d’inscripció al portal Adolescents.cat.

Els vídeos han de ser inèdits, poden estar realitzats amb qualsevol tècnica, procediment o manipulació del vídeo i han de tenir una durada màxima de 3 minuts. Han d’estar publicats a Youtube entre el 21 d’octubre i el 20 de maig i no es poden haver presentat a cap altre concurs.

Els participants poden guanyar un e-reader i fins a 200 euros per comprar llibres. Hi ha tres premis diferents: el premi del públic, el premi del jurat i el premi a la participació.

Premi del Públic. D’entre tots els vídeos presentats al concurs el que aconsegueixi més. “M’agrada” al web d’Adolescents.cat entre el 21 de maig i l’1 de juny de 2016. El premi consistirà en un e-reader, una tassa i una bossa de Biblioteques de Barcelona i un exemplar del llibre “El càsting”.
Premi del Jurat. Es valoraran la qualitat tècnica, l’originalitat, el discurs narratiu i la seva capacitat de seduir altres lectors. El premi consistirà en un e-reader, una tassa i una bossa de Biblioteques de Barcelona, un exemplar del llibre “El càsting” i en un val de compra de 200 euros per bescanviar a la llibreria ALIBRI.
Premi especial de participació. S’atorgarà al centre docent amb major nombre d’inscripcions El premi consistirà en una tassa i una bossa de Biblioteques de Barcelona, un exemplar del llibre “El càsting” i un val de compra de 200 euros per bescanviar en a la llibreria ALIBRI.

Més informació i inscripció: web adolescents.cat

Deixa un comentari