Espais C–Room 13 Barcelona: el taller d’un/a artista dins de l’escola

Aquest és el tercer curs que el Consorci d’Educació de Barcelona impulsa el programa Espais C –Room 13 Barcelona, un projecte inspirat en el Room 13 Internacional que vol apropar el món de l’art als alumnes. En el marc del projecte les escoles cedeixen un espai perquè els artistes l’utilitzin de taller a canvi d’obrir-lo als estudiants determinades hores.

El projecte Espais C va néixer al 2004 a Escòcia i està emmarcat dins la xarxa Room 13 Internacional. A Barcelona ha estat possible gràcies  al conveni  i al treball conjunt del Consorci amb la Unitat Didàctica de les Arts Plàstiques de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Aquest curs 2017-2018 tres centres educatius de Barcelona compten amb aquests espais: l’Escola dels Encants, l’Escola Josep Maria de Sagarra i l’Escola Miralletes.

TV3 va emetre el passat 14 de febrer aquest reportatge realitzat a l’Escola Josep Maria de Sagarra per mostrar com conviu el centre en aquest projecte  amb els dos ceramistes que hi tenen el taller, Tatiana Muñoz Melo i Gorka Martín.