Ha de ploure cap amunt

llibre“Ha de ploure cap amunt, reflexions d’un mestre de plàstica”
Lluís Vallvé Cordomí
Premi Rosa Sensat de Pedagogia 2008
Associació de Mestres Rosa Sensat, 2009

Us recomano que llegiu el llibre del nostre company Lluís Vallvé “Ha de ploure cap amunt, reflexions d’un mestre de plàstica” i que us deixeu encomanar per la passió per ensenyar i per la humilitat de no deixar d’aprendre.


De tant escoltar  els nens i nenes i aprofitar totes les oportunitats de descoberta, de tant estirar l’experiència fins a treure’n tot el suc, ha acabat sabent-ne, i com que escriure un llibre és el que fas quan no pots deixar d’escriure’l, aquí el tenim, amè i entenedor, il·lustrat amb un recull de vivències que donen peu a analitzar en profunditat la pràctica de la pedagogia de l’art.

Anna Roca

2 comentaris a “Ha de ploure cap amunt”

  1. Estic d’acord, el llibre és amé, d’aquells llibres de lectura “agradable”, és a dir, no feixuc, àgil… Entenedor, bé, qui vulgui pot entendre que no és només un llibre sobre la pedagogia de l’art, sinò un testimoni de que determinada pedagogia i determinada escola són possibles i existeixen.

  2. un llibre que fa pensar molt, que tatreu des de la primera pàgina,i no et deixa de conmoure i algun cop …. pots acabar amb llàgrimes als ulls… perquè es escrit segurament ( NO conec l’autor) per una persona senzilla, sensible i entusiasmada per la feina que fa icreu per d’amunt de tot que l’escola , la pedagogia i l’art es possible en aquest nostre món tant complicat peró ple d’oportunitats per poder creìxer, viure i compartir, il.lusions, projectes i ensenyaments, un llibre que m’ha ajudat molt en la meva feina, la didàctica de l’art, gràcies molt sinceres Quim

Deixa un comentari