Ha de ploure cap amunt

llibre“Ha de ploure cap amunt, reflexions d’un mestre de plàstica”
Lluís Vallvé Cordomí
Premi Rosa Sensat de Pedagogia 2008
Associació de Mestres Rosa Sensat, 2009

Us recomano que llegiu el llibre del nostre company Lluís Vallvé “Ha de ploure cap amunt, reflexions d’un mestre de plàstica” i que us deixeu encomanar per la passió per ensenyar i per la humilitat de no deixar d’aprendre.


De tant escoltar  els nens i nenes i aprofitar totes les oportunitats de descoberta, de tant estirar l’experiència fins a treure’n tot el suc, ha acabat sabent-ne, i com que escriure un llibre és el que fas quan no pots deixar d’escriure’l, aquí el tenim, amè i entenedor, il·lustrat amb un recull de vivències que donen peu a analitzar en profunditat la pràctica de la pedagogia de l’art.

Anna Roca