No us perdeu VIATGE MÀGIC A ÀFRICA, un autèntic conte per a tots els públics!

Tots els que pugueu, no us perdeu la pel·lícula Viatge màgic a Àfrica, de Jordi Llompart. És el primer llargmetratge europeu de ficció rodat en 3D que du a terme una productora catalana.

Viatge màgic a Àfrica és una aventura màgica que ens porta a l’Àfrica a través dels ulls de la Jana, una nena de 10 anys que, commoguda pel seu encontre amb un nen boiximà als carrers de Barcelona, inicia un viatge fantàstic amb el seu cavall alat pel continent de l’Àfrica.

Molt recomanable per a tots els nens i nenes, però també per a aquells adults que vulgueu recordar els contes de la infància.

La pel·lícula ha estat qualificada com a especialment recomanada per a la infància, cosa que la diferencia de moltes altres produccions adreçades al públic infantil. En aquest cas, considero que és una opció d’alt contingut didàctic en què es poden treballar molts temes i valors.

Us animo que visiteu la pàgina web oficial de la pel·lícula, www.viatgemagicaafrica.com, on trobareu una guia didàctica de la pel·lícula i tot tipus d’informació.

Espero que us agradi tant com a mi!

Anna Viladot