Escoles d’altres mons: fotografia i literatura, un projecte educatiu

Kim Manresa mostra al Museu Marítim prop de vuitanta fotografies en blanc i negre que reflecteixen diferents formes de viure l’educació a trenta països del món.

En el marc d’aquest projecte educatiu, que pren la forma d’exposició fotogràfica en mans d’un dels fotògrafs de més renom internacional, les imatges de mestres i alumnes d’arreu conviden a reflexionar sobre el dret a l’educació i les desigualtats socials.

Aquestes reflexions ens porten a valorar les possibilitats socials i educatives de què gaudim en el primer món, però alhora també posen de manifest la necessitat que l’educació sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals, per tal que tothom —infants, joves i persones adultes— pugui gaudir del dret a l’educació. I aquesta educació ha de poder desenvolupar tot el seu potencial de transformació, perquè puguem viure en un món més just i solidari.

Barcelona, del 22 de setembre al 31 de desembre de 2010
Museu Marítim de Barcelona (MMB)
Av. de les Drassanes, s/n. 08001 Barcelona
Inauguració: dimecres 22 de setembre, a les 19 h

Gratuït:
Cada diumenge (a partir de les 15 h)
Menors de 7 anys, amb carnet Super3 (acompanyats)
Membres de l’ICOM
Membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya
Membres de l’Associació Amics del Museu
24 de setembre (la Mercè)

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l\'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d\'interès. Més informació | Acceptar