Fish & Chips

El concurs Fish & Chips és un programa educatiu d’anglès del canal Club Súper3, en què tres nens i nenes d’escoles diferents competeixen per saber qui sap més anglès.

I aquest va ser el cas del nostre col·legi, l’Escola Catalònia.

D’entrada, els nens i les nenes de cinquè vam fer un càsting per escollir els tres millors. El vam fer un dia de maig. Per participar-hi, anàvem en grups de tres persones. De primer, ens van fer preguntes sobre la família, les nostres preferències i els nostres costums. A continuació, vam fer petites proves sobre cançons i actualitat.

Els resultats no els vam saber fins al setembre, quan ja fèiem sisè.

El resultat d’aquest enregistrament va ser molt bo, i per això van escollir la nostra escola. Les persones que representarien la nostra escola eren en Pablo Martín, l’Andrea Martínez i en Jesús Plasencia.

Participants escola catalonia

A partir d’aquell moment ens van donar una sèrie d’instruccions per participar en el programa. Havíem d’aprendre una cançó i una coreografia, que vam preparar amb l’Alícia, la nostra professora d’anglès. A més, també vam practicar les proves que els tres concursants havien de fer a la televisió.

Quan va arribar el dia 27 de setembre de 2010, els nostres pares ens van portar a les 7 h del matí al plató de Fish & Chips.

En arribar, vam anar a una saleta on ens van donar aigua i suc per esmorzar. Mentre nosaltres esmorzàvem, els tres companys escollits es preparaven per concursar.

A partir d’aquell moment ens van donar una sèrie d’instruccions per participar en el programa. Havíem d’aprendre una cançó i una coreografia, que vam preparar amb l’Alícia, la nostra professora d’anglès.

A més, també vam practicar les proves que els tres concursants havien de fer a la televisió.

Quan va arribar el dia 27 de setembre de 2010, els nostres pares ens van portar a les 7 h del matí al plató de Fish & Chips.

En arribar, vam anar a una saleta on ens van donar aigua i suc per esmorzar. Mentre nosaltres esmorzàvem, els tres companys escollits es preparaven per concursar.

Tot seguit vam anar al plató. Allà ens vam col·locar a les grades del costat del nostre equip per animar els nostres companys.

Concursants realitzant  dues de les proves del fish&chips

Un cop tot preparat, van començar les proves:
• La primera era «True or false»: havien de dir si les afirmacions de l’Oriol, el presentador, eren certes o falses.
• La segona era «Hey Dj»: havien de reconèixer una frase dins d’una cançó i tenien tres opcions per triar.
• La tercera era «Crazy ball»: havien de treure paraules d’una piscina plena de boles i relacionar-les amb el grup que pertanyien.
• La quarta era «Wild splash»: havien de lletrejar les paraules que el presentador els deia i, si no ho feien bé, els queia al damunt un líquid blau enganxós.

Dibuix alumnes de l'Escola Catalònia anunciant els guanyadorsDesprés de fer les proves i que tots els concursants s’hi esforcessin molt, finalment va guanyar la nostra escola i, com a premi, vam obtenir dues càmeres de fotos per a l’escola!

Autors:
Fernando Marín i Carla Vicente

Tutora:
Marta Moreno Plumed

Escola Catalònia