‘Cuentan que cuentan…’

La Casa Amèrica Catalunya organitza les II Jornades de Literatura Infantil i Juvenil Llatinoamericana que tindran el lloc del 24 al 27 de maig (carrer Còrsega, 299).

El principal propòsit d’aquesta iniciativa és difondre la literatura infantil i juvenil feta a l’Amèrica Llatina i donar a conèixer les accions de promoció de la lectura que es duen a terme al llarg del territori llatinoamericà.

portada_cuentan_que_cuentan Aquestes jornades s’adrecen de forma especial a educadors, bibliotecaris, promotors de lectura, estudiants universitaris, pares i mares de família i ofereixen l’oportunitat de reflexionar entorn del present i futur de la LIJ llatinoamericana, les seves bases i la potencialitat d’aquest gènere.

En paral·lel al programa acadèmic i pensant en el públic infantil i juvenil, la trobada pretén que alumnes d’escoles i instituts catalans coneguin les diferents realitats de l’Amèrica Llatina, a través d’alguns llibres i autors. El propòsit és contribuir als processos d’integració, diversitat i diàleg intercultural pels quals aposta la nostra societat.

Més informació al web de la Casa Amèrica Catalunya