És temps de flors per a l’alumnat de l’Escola Viver Castell de Sant Foix

Cada any, a Girona, la ciutat sencera es converteix durant una setmana, en espai d’una magna exposició floral “Temps de Flors” i, un any més, hi hem participat.

A l’Escola viver Castell de Sant Foix, centre d’educació especial del Consorci d’Educació de Barcelona, oferim estudis de gran qualitat en jardineria i horticultura hornamental per tal de formar professionalment joves amb necessitats educatives especials i proporcionar-los una sortida laboral en el món de la jardineria i viverisme.

Al llarg de la seva formació, els nois i noies participen activament en fires i exposicions del sector. Un exemple s’això és la presència a “Girona, temps de flors” on l’escola hi participa des de fa anys mostrant la seva producció floral en un racó de la ciutat.

Preparatius del muntatge floral a l'escalinata de Sant Martí
Preparatius del muntatge floral a l'escalinata de Sant Martí

A l’edició d’enguany, sis alumnes de segon curs del Programa de Qualificació professional inicial de jardineria han treballat dur i han enjardinat l’àmbit de les escales de Sant Martí, amb una proposta vistosa, el muntatge floral Tetris que transforma l’espai.

El “El Punt” i “El diari de Girona” en la seva edició del diumenge, 8 de maig, van escollir la imatge del muntatge floral de la nostra escola per il·lustrar la primera jornada del “Temps de Flors” 2011.

Muntatge floral de l'Escola Viver Castell de Sant Foix a Girona
Muntatge floral de l'Escola Viver Castell de Sant Foix a Girona

Escola viver Castell de Sant Foix