Una escola televisiva de pares i mares

“Famílies i escola” és un programa que pretén donar eines útils per a la tasca educativa de pares i mares. Una escola de pares i mares en un format televisiu didàctic i entretingut.

El programa busca, sobretot, ser útil. Hi ha un interès constant per oferir eines concretes a les famílies. El rigor en la informació és important, naturalment, però ho és més el caràcter d’utilitat. Els pares i mares espectadors no esperen discussions teòriques sobre educació, ni aportacions altament qualificades sinó propostes per resoldre els seus problemes quotidians. En aquest punt, el programa aporta un gran valor afegit.

Aquest és el perfil del programa:

– Enfocament amè, desenfadat.
– Combinació de la paraula oral i escrita (debat vs. grafismes).
– Conclusions clares.
– Llenguatge senzill.

El programa el fan conjuntament la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’alumnes (FAPAES), Canal Terrassa Vallès i la Xarxa Audiovisual Local, amb el finançament de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona”.

Informa’t al bloc Famílies i Escola de la Xarxa de Televisions Locals.