L’exposició REFLEXIONART: Tutories d’Art

L’exposició és gratuïta i durarà fins el 16 d’octubre.

Nens i nenes han exposades al Museu Picasso (carrer Montcada,15-23) les creacions artístiques que han estat treballant durant temps sota la tutela de diferents institucions de la ciutat.

REFLEXIONART: Tutories d’Art és una experiència pilot, de formació-acció sorgida del grup de treball d’Art del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) durant el curs 2010- 2011 i vetllada pel Consorci d’Educació de Barcelona.

L’alumnat de l’escola Estel-Guinardó, l’escola Mallorca, l’escola Mestre Morera, l’escola Solc, l’escola Torrent d’en Melis i l’institut Poeta Maragall ha rebut l’orientació i l’assessorament de la Fundació Antoni Tàpies, de Disseny Hub Barcelona, de Casa Àsia, de la Fundació Francisco Godia, del Museu de la Música, del Museu Picasso, del Teatre Nacional, del Teatre Lliure, del MNAC i del MACBA.

DSC_0004
Els treballs resultants d’aquesta col·laboració innovadora són singulars i de molta qualitat.

A la mostra podeu veure les diferents creacions artístiques i conèixer de primera mà els processos creatius utilitzats, la confecció de les diferents peces exposades com els vestits i les escultures, o els jocs per a petits i grans, entre d’altres.

Us recomaneu visitar aquesta exposició on tan important és el resultat artístic del treball com la reflexió i l’aprenentatge que l’alumnat ha extret tot creant les seves obres entorn un mateix tema de reflexió, el gènere.