Concert solidari

Projecte “Al Setembre cap jove sense formació” organitzat pel Centre Juvenil-Martí-Codolar.

El Centre Juvenil Martí-Codolar us convida a assistir al Concert benèfic i solidari a càrrec de la cantant Montserrat Martí Caballé, que tindrà lloc el proper dimecres, 18 de juliol a les 21.15 h, a la Basílica Santa Maria del Pi de Barcelona, ubicada al carrer Cardenal Casañas nº 16.

L’artista, acompanyada de la pianista Andrea Álvarez, interpretarà algunes Àries d’Òpera i Música Catalana. L’entrada té un cost de 20 euros i per a sol·licitar-la/es cal fer una transferència al següent número de compte: 2100 3159 27 2200090683. Recordeu indicar el vostre nom i cognoms.

Si no podeu venir també podeu col·laborar amb la FILA 0 en el mateix número de compte.

Els diners que es recullin aniran destinats al projecte “Al Setembre cap jove sense formació”, amb l’objectiu de donar resposta a joves que, amb la situació actual de crisi, no poden continuar el seu procés formatiu.

Us preguem que, en la mesura de les vostres possibilitats, el dia del concert pugueu arribar una mitja hora abans de l’inici, ja que per a l’accés, es farà un control a través del llistat d’assistents que disposarà l’organització.

Per a qualsevol dubte ens podeu contactar al telèfon: 93 407 23 30, de dilluns a divendres, de 10h a 14h, i per correu electrònic. La persona de contacte és la Montse Castrillo, pes.codolar@salesians.cat.

Us agrairíem que féssiu la màxim de difusió possible, aquí teniu el cartell informatiu.

Us necessitem més que mai!

Gràcies a tots.