Concurs “Recreactiva’t: projectem per Àfrica”

La inscripció s’obrirà l’1 de setembre.

suggerim_concurs-1Farmacèutics Mundi i medicusmundi Catalunya en el marc de la campanya “Dret a la salut a l’Àfrica” organitzen aquest concurs per augmentar el coneixement dels joves sobre les principals problemàtiques en l’accés a la salut a l’Àfrica, amb un component de recerca, creativitat i implicació social.

El concurs va dirigit a joves d’entre 14 i 18 anys de centres educatius de secundària i d’entitats de lleure de Catalunya, en grups de mínim 3 persones.

En què consisteix el concurs?
Dues proves: l’edició d’un curtmetratge (3 min) i el disseny d’un projecte de sensibilització a l’entorn.
L’anunci detallat de les proves es farà a mesura que avanci el concurs.
Es facilitarà un dossier amb informació sobre les temàtiques i múltiples recursos per treballar amb els grups.

Inscripcions
Cal inscriure’s al concurs a través del formulari. La inscripció és gratuïta i l’ha de fer el o la responsable del grup (professor/a, monitor/a). Estarà oberta des de l’1 de setembre fins al 12 de novembre de 2012.

Premis
Una càmera de fotos cedida per Casanova Foto per al centre educatius de secundària i l’entitat de lleure guanyadors, un Projector ECO cedit per Casio pel curt més votat i la participació a la Mostra de films i documentals “Dret a la Salut a l’Àfrica” 2013, per als 5 millors curts.

Consulteu les bases i el tríptic-pòster del concurs.

Per a més informació o dubtes: Tel. +34 679 46 48 12, concurs@dretalasalutalafrica.org.

.