Impressions sobre la jornada de mediació

120516_DSC_0007_II_trobada_mediadors_escolars_bcnEl dimecres 16 de maig passat, es va celebrar a l’Institut Moisès Broggi la trobada entre els diferents equips de mediació dels instituts de Barcelona que disposen d’aquest servei i que s’han animat a participar en la trobada. El tema de la jornada d’aquest any ha estat el de les xarxes socials, amb els seus pros i contres.

La trobada va ser tot un èxit, o almenys aquesta va ser una de les frases més sentides al llarg de tota la jornada. I certament ho va ser. Jo en destacaria tres aspectes.

En primer lloc, que vam poder conèixer aquell gran centre, el Moisès Broggi, i que el fet de conèixer llocs nous obre els horitzons de cadascú.

En segon lloc, que vam poder intercanviar impressions sobre les nostres experiències en els casos mediats i sobre la tasca que, entre tots, duem a terme als nostres respectius instituts.

120516_IMG_1779_II_trobada_mediadors_escolars_bcnI finalment —i això és el que més ens va agradar—, que l’exposició del treball fet per cada equip de mediadors va ser tot un èxit. Em va agradar molt veure les diverses possibilitats de treball que ofereix la mediació i l’originalitat de cadascuna de les exposicions. El final d’aquest acte, amb la presentació del nostre vídeo, em va semblar fantàstic. Va ser emocionant veure el vídeo de difusió del nostre servei de mediació —que havíem preparat per als companys del nostre institut— en aquella pantalla tan gran de la sala d’actes i compartir-lo amb el nombrosíssim públic que hi va assistir.

Una jornada rodona!

Equip de mediadors
Institut Front Marítim
Barcelona