Concurs “Recreactiva’t: projectem per Àfrica”

Inscripció oberta fins al 12 de novembre de 2012.

concurs reactivatA qui va dirigit?
Joves de 14 a 18 anys de Centres educatius de secundària i d’Entitats de lleure de Catalunya; en grups de mínim 3 persones.

En què consisteix?
Dues proves: l’edició d’un curtmetratge (3min) i el disseny d’un projecte de sensibilització a l’entorn.
L’anunci detallat les proves es farà a mesura que avanci el concurs.
Es facilitarà un dossier amb informació sobre les temàtiques i múltiples recursos per treballar amb els grups.

Inscripcions
Cal inscriure’s al Concurs a través del formulari. La inscripció és gratuïta i l’ha de fer el o la responsable del grup (professor/a, monitor/a). Estarà oberta des de l’1 de setembre fins al 12 de novembre de 2012.

Premis
Una càmera de fotos cedida per Casanova Foto per al centre educatius de secundària i l’entitat de lleure guanyadors, un Projector ECO cedit per Casio pel curt més votat i la participació a la Mostra de films i documentals “Dret a la Salut a l’Àfrica” 2013 per als 5 millors curts.

Objectiu
Farmacèutics Mundi i medicusmundi Catalunya, en el marc de la campanya “Dret a la salut a l’Àfrica”, organitzem aquest Concurs per augmentar el coneixement dels joves sobre les principals problemàtiques en l’accés a la salut a l’Àfrica, amb un component de recerca, creativitat i implicació social.

Consulteu les bases i el tríptic-pòster del concurs.

Si teniu dubtes o voleu material de difusió, podeu posar-vos contacte amb els organitzadors. Tel. +34 679 46 48 12, adreça elelctrònica concurs@dretalasalutalafrica.org.