Bones pràctiques en l’aprenentatge de l’anglès a l’escola

Les classes en anglès de les escoles Splai i la Mar Bella van ser algunes de les protagonistes del programa  “30 minuts” que TV3 va emetre el passat del diumenge 23 de desembre, amb el títol “Do you speak English”. Un programa dedicat al coneixement de la llengua anglesa a Catalunya que va ser líder d’audiència del vespre, amb 567.000 espectadors.

Per analitzar el paper que juga l’escola en aquest coneixement que tenim d’anglès a casa nostra, el programa de TV3 va parlar de les classes de l’Òscar de l’Estal, mestre especialista en anglès de l’Escola Splai que ha rebut diferents premis pel seu mètode d’ensenyament. Basat en l’ús de les noves tecnologies i un blog en el que penja les gravacions fetes a classe i material didàctic de tot tipus, l’Òscar prioritza la comprensió i l’expressió oral. Pel que sembla, el seu mètode ha funcionat molt bé, ja que els resultats obtinguts en llengua anglesa en competències bàsiques de l’alumnat de l’escola Splai els darrers anys han estat per sobre de la mitjana a Catalunya.

En el programa també va aparèixer l’Escola La Mar Bella, en la qual l’Àngels Mata, també mestra especialista en anglès,  dóna les classes de ciències en anglès als alumnes de cinquè de primària.

Aquí teniu l’enllaç amb el reportatge “Do you speak English” que va emetre el programa “30 Minuts” el passat 23 de desembre.