SOMNIS D’ESTIU, colònies per a nens i nenes amb epilèpsia

L’Associació Mar de Somnis organitza unes colònies per a nens i nenes amb epilèpsia aquest estiu, del 20 al 27 de juliol. Estan adreçades a nens, nenes i joves amb epilèpsia entre els 8 i els 15 anys i tindran lloc a La Conreria, a Montgat, una casa de colònies que es troba a només 15 quilòmetres de Barcelona situada en un entorn natural privilegiat.

Les colònies compten amb la col·laboració dels hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Joan de Dèu i reben el suport econòmic de l’EPILEPSY FOUNDATION en forma de beques, que fa que tinguin un import molt assequible: 80 euros amb tot inclòs.

A més de tenir entre 8 i 15 anys, per participar en les colònies els nens i nenes han d’estar diagnosticats com a persona epilèptica, tenir crisis epilèptiques poc freqüents i autorització mèdica.

logo_mar_somnis

Més informació

1 comentari a “SOMNIS D’ESTIU, colònies per a nens i nenes amb epilèpsia”

  1. Bon dia Tinc un nen d’onze anys. Diagnosticat d’ epilèpsia. M’ agradaria que pogués anar de colònies. D’ organitzen colònies aquest any?

    Gràcies.

    Laura

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l\'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d\'interès. Més informació | Acceptar