Festa de graduació del curs 2012-2013 a l’Institut Lluïsa Cura

9pgpus83qh8LJA5mCU9nSRPc4_3_33IqpNetf_saZqEEl dia 2 de juliol passat vam tornar a celebrar, per tercer any consecutiu, la graduació dels nostres alumnes dels cicles formatius a la sala d’actes de l’auditori AXA de l’Illa Diagonal.

Va ser un acte festiu i emotiu que va durar més de dues hores i que va aplegar l’alumnat i les seves famílies, el professorat i els representants d’algunes de les empreses on els nostres estudiants fan les pràctiques.

Al llarg de la cerimònia, que va ser presentada per un dels alumnes, es van lliurar les notes i els diplomes de reconeixement a l’alumnat que ha demostrat més qualitat humana i professional de cadascun dels grups dels cicles formatius. Entre els diversos parlaments, cal destacar el testimoni d’una exalumna del nostre centre que va explicar com li havia servit per a la seva experiència professional tot allò que havia après amb nosaltres.

Com a anècdota, entre el públic hi havia una altra exalumna que va estudiar al nostre centre fa trenta anys i que ara acompanyava la seva filla, també alumna nostra i que es gradua aquest curs.

Un any més, hi va haver temps per a la música i la màgia, enguany amb el saxofonista Jimmy Jenks i el mag Xavi.

acte_graduacio_2013_ins_lluisa_cura

Us volem desitjar molta sort a tots i totes. Esperem que no us oblideu de nosaltres i que, quan torneu per aquí, ens pugueu explicar que les coses us han anat bé!!!

Joaquim Teixidó és director de l’Institut Lluïsa Cura