Les desigualtats al món, més a prop de les escoles

Representants de tots els àmbits de la cooperació catalana han sumat esforços per oferir una exposició conjunta sobre les situacions de desigualtat, tant als països del Sud com els del Nord. Amb el títol «Més a prop: coneixement, compromís i cooperació» la mostra es pot veure al Palau Robert fins el proper 7 de gener.

A partir de quatre grans eixos temàtics (l’aigua, l’alimentació, l’educació i la salut) reflexiona sobre les causes i les conseqüències d’aquestes desigualtats, posant en relleu la importància de la defensa dels drets humans per tenir una vida digna.

expo_cooperacio
L’exposició forma part d’una campanya adreçada al públic en general que posa un èmfasi especial en la sensibilització de l’alumnat del cicle superior d’educació primària, secundària i batxillerat. Durant tot el mes d’octubre i fins al 14 de novembre ofereix un programa d’activitats paral•leles adreçat a les escoles amb l’objectiu de treballar el valor de la solidaritat.

En el marc de l’exposició s’ha creat un espai de reflexió i debat per a l’alumnat, amb un cicle de documentals que aprofundeixen en les causes i conseqüències de les desigualtats (coneixement, compromís i cooperació). Així mateix, s’ha programat un calendari de visites a l’exposició per a les escoles i dues sessions prèvies formatives adreçades exclusivament al professorat (el 26 i 30 de setembre).

Les places són limitades i es poden reservar a través de l’adreça electrònica mesapropeducacio@gmail.com o del telèfon 934 132 080.

Més informació: web del Palau Robert