Premi per als treballs de recerca de batxillerat sobre bioètica

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca tres premis a treballs de recerca sobre bioètica realitzats per alumnes de batxillerat. La finalitat d’aquests premis és estimular la inclusió de la dimensió ètica en la investigació des dels inicis de la carrera professional.

premi_grifols_batxilleratEls premis s’atorgaran als tres millors treballs de recerca desenvolupats en l’àmbit de la bioètica durant el curs acadèmic 2013-2014 en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya. Com a primer premi, la Fundació ofereix la matrícula dels dos primers anys de la carrera universitària triada. El segon i els tercer premis són, respectivament, un ipod i un neetbook.

Fins el proper 31 de maig de 2014 es poden presentar al premi els alumnes de batxillerat de tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya que hagin estat seleccionats prèviament pel seu centre.

La Fundació Víctor Grífols i Lucas promou la bioètica mitjançant el diàleg entre especialistes de diferents àrees de coneixement i vol impulsar una actitud ètica entre els organismes, empreses i persones l’activitat de les quals està relacionada amb la salut humana.

Enllaç amb la pàgina web de la Fundació Víctor Grífols i Lucas