Campanya “Per Sant Jordi cap nen sense llibre”

Recollida de l’1 al 15 d’abril a la Casa Danone o el Grup Godó

La campanya “Per Sant Jordi cap nen sense llibre” organitzada per Danone i Grup Godó, té per objectiu recollir llibres nous o fets servir en bones condicions per a nens (de fins a 16 anys) que no poden adquirir-los per falta de recursos.

On lliurar els llibres: es poden lliurar a Casa Danone, local situat a la Torre Barcelona, i a la seu del Grup Godó, a l’avinguda Diagonal 477, entre els dies 1 i 15 d’abril, de les 10 hores a les 20h.

Com es distribuiran els llibres recollits: seran lliurats a la Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’ Adolescència (Fedaia) i l’hospital Sant Joan de Déu, que posteriorment els repartiran als nens i les nenes el dia 23 de abril.

Un detall amb bon gust: Tots els particulars que acudeixin a aquestes instal·lacions i donin un llibre se’ls convidarà a un iogurt o un iogurt gelat amb un topping (fins a esgotar 2.000 unitats).

Cada any la recollida de llibres ha anat augmentant. L’any passat es van recollir un total de 23.620 exemplars i va augmentar també el repartiment de llibres a altres entitats dedicades a la infància.