Coneixem en Manel Blasco

Entrevista audiovisual.

El passat 7 de març, els alumnes que formem l’equip de redacció de la revista del centre ‘Fòrum Digital’ vam entrevistar el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco. Va tenir la gentilesa de venir a l’Institut, vam estar amb ell, ens va explicar com veu l’educació, quins canvis hi faria i molts altres detalls.

Aquesta vegada l’entrevista és audiovisual: voleu conèixer qui hi ha al capdavant del Consorci d’Educació? Gràcies, Manel.

Joan Fontdeglòria
Institut Príncep de Girona

2 comentaris a “Coneixem en Manel Blasco”

  1. Magnífica proposta d’ús de llengua!

    L’enhorabona per aquesta iniciativa!

    Marta Faus

  2. Molt bona entrevista , Fa anys vaig temps vaig conèixer al Sr Blasco a la feina , em satisfà veure’l amb la mateixa il•lusió , sabent transmetre el seu missatge seriós, clar i precís a tot tipus de públic , fins i tot als més joves, Enhorabona!
    Raimunda

Deixa un comentari