II Marxeta en Suport als Infants i Joves amb Cardiopatia Congènita

Tindrà lloc el 8 de novembre, de 10 a 12.30 h. Us hi esperem!

La Fundació Cors Units i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitzen la II Marxeta en Suport als Infants i Joves amb Cardiopatia Congènita, amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, l’AACIC (Associació de Cardiopaties Congènites), la Federació Catalana d’Atletisme, el CAR (Centre d’Alt Rendiment) i la Fundació CorAvant.

La cursa solidària tindrà lloc el 8 de novembre als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau (entrada pel c. de Sant Antoni Maria Claret / c. de la Independència) i s’adreça a infants i joves de 8 a 16 anys.

Marxadors olímpics, esportistes d’alt rendiment i joves atletes marxadors faran la cursa juntament amb tots els infants i joves.

marcamarxetaIIPrimera part: Taller dirigit per tècnics de la Federació Catalana d’Atletisme, entrenadors i professionals del CAR, on s’ensenyarà la tècnica.

Segona part: Cursa caminant o fent marxa pels Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau (antic Hospital de Sant Pau).

El Consorci d’Educació anima les escoles de Barcelona a participar-hi. Us podeu inscriure a l’adreça següent. (El nombre màxim de participants és de 150, admesos per rigorós ordre d’inscripció).

L’objectiu de la Fundació Cors Units és la integració social de nens, nenes i joves amb patologia cardíaca crònica mitjançant activitats, entre d’altres la física i esportiva, procurant sempre fomentar la col·laboració amb fundacions que tenen el mateix o similar objectiu.