Color, color i més color per a la plaça de les Glòries!

Així veuen les Glòries, els nens i nenes de l’Escola dels Encants.

És ben cert que una imatge val més que mil paraules.

 

Durant els darrers mesos, l’escola dels Encants ha portat a terme els tallers “Construïm Les Glòries que volem” per tal d’imaginar com serà el seu entorn més proper.

S’han portat a terme diverses activitats voluntàries on els alumnes han construït com veien les Glòries abans de la reforma i com volen que sigui la nova plaça que estarà al voltant de la seva escola. Els colors grisos i foscos han donat pas a colors vius on els espais per a les persones tenen un gran protagonisme.

Un circ, un parc d’atraccions, una pista de patinatge, un tobogan o una piràmide per poder jugar a fet i amagar. Aquestes són algunes de les idees que els nens i nenes de l’Escola dels Encants han consensuat per al nou espai de la plaça de les Glòries.

Aquest procés participatiu i alegre amb els nens i nenes de l’escola els ha fet guanyar el Premi Participa.

Enhorabona!