Per Nadal, descobreix als teus alumnes la cultura popular

Tallers de Cultura Popular Barcelona.

Fes que els teus alumnes visquin la màgia del Nadal passejant per la Fira de Santa Llúcia. I tot seguit, porta’ls a la Casa dels Entremesos perquè coneguin la riquesa de la cultura popular, on podran triar entre un taller de gegants i un altre de sardanes.

Taller_sardana1Taller Curts i llargs a pas de sardana
Diu la dita que la sardana és la dansa més bella de totes les que es fa i es desfan, i per això el taller ‘Curts i llargs a pas de sardana’ vol difondre aquest patrimoni entre els nenes i nenes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària. És una activitat lúdica, que dura unes dues hores, i que es fa en algun dels equipaments de la Xarxa de Cases de la Festa.

 

Taller_cultura1Taller On dormen els gegants?
És sorprenent la fascinació que senten alguns infants pels gegants i capgrossos: a les festes majors els admiren, canten les seves cançons i alguns fins i tot els lliuren el xumet. El taller ‘On dormen els gegants’ parteix d’aquesta atracció per apropar al nens i nenes més petits – alumnes d’educació infantil i del primer cicle de primària- al món de la imatgeria festiva.

PER A MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:
casesdelafesta@fragment.cat / 608940605
Descobreix el programa educatiu Fes teva la cultura popular.