Ens han impressionat els vídeos presentats en el concurs STOP ALUMINI

Creatius, atrevits i originals, no us els perdeu!

Sorprèn saber que, en sis anys, una escola a Espanya consumeix de mitjana 324.000 m2 de paper d’alumini, equivalent a 6.000.000 de kg de CO2, un dels principals gasos responsables de l’escalfament global. Un Boc’n’roll té una vida mitjana de sis anys i només emet 0,3 kg de CO2.

Bàsicament Roll’eat és un concurs que pretén reduir el consum de l’alumini entre els seus participants i treballar per una escola més sostenible. Com podreu veure en els vídeos, la resposta dels alumnes de centres molt diversos és sorprenent.

La marca d’envasos reutilitzables i sostenibles per a aliments Roll’eat ha estat l’organitzadora de la campanya, que ha difós més de noranta vídeos d’escoles de tot Espanya.

No us perdeu els top 10!