En contacte amb l’Antàrtida

Voleu fer arribar preguntes a un grup d’investigadors que actualment és a l’Antàrtida?

La MarinaLa campanya PEGASO ha reunit un grup de científics que s’ha embarcat cap a l’Antàrtida per estudiar el plàncton marí en la formació d’aerosols. Fan una campanya oceanogràfica a bord del vaixell d’investigació BIO Hespérides. Van sortir d’Ushuaia (Terra del Foc, Argentina) el 2 de gener de 2015 i arribaran a la mateixa ciutat el 12 de febrer de 2015, després de sis setmanes llargues al mar i entre el gel.

L’Escola Antoni Brusi, l’Escola Costa i Llobera, i les escoles MAGNET Eduard Marquina i Concepció Arenal, entre d’altres, segueixen l’expedició en directe i mantenen contacte amb els investigadors.

Mireu les converses de la resta d’escoles. Avui al vespre les escoles rebran més respostes! estigueu alerta. Us hi animeu també?

La Vanessa, la Clara i la Carolina a l'Illa DecepcióEn l’apartat «La petita Antàrtida» del web del CSIC de la campanya, els científics embarcats fan propostes als alumnes i aquests tenen l’oportunitat de fer-los preguntes a través d’un correu electrònic.
Si voleu fer arribar les vostres preguntes als investigadors, ens podeu enviar un correu electrònic a ICMDivulga (icmdivulga@icm.csic.es) i l’enviarem cap a l’Antàrtida!

Més informació, al web del CSIC. Hi podreu conèixer el projecte i els participants, apropar-vos a la vida a bord i seguir les explicacions dels científics consultant l’apartat «Parlen els científics».