Tota l’oferta escolar del patrimoni cultural català, en un sol portal

El portal web culturaeducacio.gencat.cat posa a l’abast dels docents i de les famílies prop d’un centenar d’equipaments del patrimoni cultural català i el mig miler d’activitats que s’hi desenvolupen.

portal_activitats_patrimoni_catalaAquest web, que el Departament de Cultura va posar en marxa el novembre passat, reuneix en un sol portal les activitats que es realitzen als equipaments del patrimoni cultural de tot Catalunya (museus, monuments i jaciments). Conté l’oferta educativa de 53 museus, 16 monuments i 7 jaciments arqueològics, més el d’una dotzena d’equipaments d’altres tipus.

El web disposa d’un cercador d’activitats que permet fer consultes marcant diferents filtres per trobar el perfil de l’activitat desitjada i un espai adreçat a la comunitat educativa per compartir experiències, coneixements i propostes educatives patrimonials. El proper curs 2015-2016 té previst posar en marxa un sistema de reserves unificat que permetrà reservar directament l’activitat al mateix portal.