Les escoles Rel i Prosperitat, premiades per les Nacions Unides

Un curtmetratge de l’Escola Rel, «Etiquetes», i un altre de l’Escola Prosperitat, «Ets únic», han estat guardonats per les Nacions Unides, en el marc del Festival Plural+.

El curtmetratge «Etiquetes», de l’Escola Rel, ha guanyat el premi Mediabus Plural+, que atorga el Festival Plural+, que neix de l’aliança entre Nacions Unides i l’Organització Internacional per la Migració per encoratjar als joves a explorar sobre diversitat, migració i inclusió social. En el marc d’aquest festival novaiorquí també ha estat guardonat amb el premi Plural + Peace in the Streets el film «Ets únic», de l’Escola Prosperitat, que narra l’arribada al centre d’un nou alumne.

Tots dos curtmetratges van ser creats el curs passat en el marc del projecte Barcelona Aula Mòbil, que està impulsat pel Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC) i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), i promou l’alfabetització audiovisual fent taller a les aules, tant amb els alumnes, els seus docents i famílies.