MALLORCA, 657 l’espectacle nadalenc de l’Escola Octavio Paz

Per segon any consecutiu, l’equip de mestres i de serveis de l’Escola Octavio Paz ha desitjat bon nadal i bon any nou a les famílies i a tota la comunitat educativa de l’escola amb un espectacle. Enguany ha estat amb MALLORCA, 657, una divertida comèdia sobre els embolics d’una comunitat de veïns molt peculiar que, entre altres coses, ha de decidir com celebra les festes de Nadal.

L’espectacle ha estat creat i dirigit pel director de l’escola, Xavier López, i ha estat interpretat per bona part del seu equip de mestres i de serveis: el mateix director, la cuinera, la conserge, professorat, monitors de menjador… Tots plegats  han estat assajant dos cops a la setmana des que va començar el curs.
mallorca_657_esc_octavio_paz

L’espectacle, que també ha comptat amb el suport i la implicació de l’AFA, es va representar els dies 14 i 15 de desembre al teatre de l’escola per a les famílies i el divendres 16 per al seu alumnat. El proper 14 de gener  el podran veure els veïns i veïnes de Vimbodí, el poble natal del director, Xavier López.