Espai C, el taller d’un jove artista dins d’una escola

Dos reportatges publicats recentment als mitjans de comunicació -al suplement Criatures del diari ARA i al Diari de l’Educació- parlen del projecte Espai C que el Consorci d’Educació va posar en marxa fa un any a diverses escoles de la ciutat. El suplement Criatures va publicar el passat 17 de desembre un article sobre la implantació del programa Espais C aquest curs a l’Escola Miralletes. Un mes abans, l’11 de novembre, la secció d’El Diari de l’Educació a BTV Ràdio va dedicar la seva emissió al taller que la ceramista Nora Nebreda té des de fa un any a l’Escola Josep Maria Sagarra, en el marc d’aquest mateix projecte.

El projecte Espais C – Room 13 està dirigit a les escoles de primària de Barcelona i consisteix en l’acollida de joves artistes en residència. Està impulsat conjuntament pel Consorci d’Educació, la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, la Llotja i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Es va posar en marxa com a experiència pilot el passat curs 2015-2016 a les escoles Josep Maria de Sagarra i dels Encants amb interaccions i  resultats molt interessants i enguany ha arribat a l’Escola Miralletes.

Aquest curs 2016-2017 tres joves artistes han convertit una de les aules de les tres escoles que participen en aquest programa innovador en el seu taller de creació: l’escultor Urgell Ferran a l’Escola Miralletes, la ceramista Nora Nebreda a l’Escola Josep Maria de Sagarra i la il·lustradora Anna de la Santísima Trinidad Ortiz a l’Escola dels Encants.

Nou taller per a creadors emergents (Diari ARA, CRIATURES del 17/12/2016)

nou-taller-creadors-emergents_1706839310_35973280_732x412
Foto: Pere Virgili

 

 

 

 

 

 

Espai C: escoles que alberguen el taller d’un artista (Diari de l’Educació 11/11/2016)

Més informació: Blog del projecte Espai C – Room 13 Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l\'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d\'interès. Més informació | Acceptar