Simposi contra el Bullying de la Fundació FC Barcelona i el Col·lectiu Fu

El Col·lectiu Fu i la Fundació FC Barcelona conviden totes les escoles de Catalunya a participar en la INTERVENCIÓ CONTRA EL BULLYING que se celebrarà els propers dies 27 i 28 d’abril a l’Auditori 1899 del FC Barcelona.

En el simposi hi participaran 23 artistes, periodistes, escriptors i escriptores de reconegut prestigi; més de 30 persones afectades directament pel bullying; 21 professionals del sector que oferiran recursos i solucions; i mediadors i mediadores menors d’edat de tot Catalunya.

El simposi es desenvoluparà en dues jornades. Els matins donaran veu a víctimes i testimonis afectats, però també coneixerem de primera mà la fortalesa, l’esperança i l’empenta que han trobat per sortir-se’n. Les tardes es dedicaran a conèixer recursos existents dins i fora de l’aula per generar un diàleg sobre les eines i mancances a l’hora d’afrontar el bullying i s’adreça a educadors, educadores, famílies, estudiants universitaris i professionals de sector.

La Fundació FCBarcelona i el col·lectiu Fu i impulsen aquest simposi pel seu compromís per la lluita i la prevenció contra la violència infantil i juvenil. El seu objectiu és aconseguir que les escoles puguin sentir-se orgulloses d’actuar i prenguin un rol actiu com a ‘Escola contra el bullying’; però també que s’adhereixin al Manifest Alan amb què conclourà aquest simposi com a agents de canvi i compromís, que el gruix de la societat també podrà signar.

Les jornades es podran seguir en directe i es convida a totes les escoles que es manifestin de manera oberta #contraelbullying.

Trobareu tota la informació al web de la Fundació FC Barcelona.