L’Institut Salvador Seguí participa en la fira Piscina Wellness Barcelona 2017

L’Institut Salvador Seguí, amb un grup d’alumnes i de professores del segon curs del CFGS d’Estètica Integral i Benestar vam participar a la Fira Internacional PISCINES WELLNESS BARCELONA 2017 que va tenir lloc els passats 17 i 19 d’octubre a la Fira Barcelona.

Durant la nostra participació van fer demostracions de les següents tècniques:

Massatges del món

  • Massatge amb canyes de bambú: Massatge de origen oriental. S’utilitzen canyes de diferents mides per aconseguir el relaxament total del cos. Les canyes treballen sobre la limfa, eliminen toxines i ajuden el nostre sistema immunològic. Aporta harmonia, relaxació i millora física mentre estimula profundament la pell, els músculs, el teixit adipós i el sistema nerviós amb el plaer del contacte suau de les canyes aplicades a cada zona corporal. És una tècnica excel·lent per complementar amb tractaments anticel·lulítics.
  • Massatge amb la utilització de pindes + oli calent: Les pindes són uns saquets de tela lligats amb un cordill i en el seu interior trobem una preparació formada per herbes aromàtiques i medicinals Es realitzen moviments neurosedants amb les pindes, alternant-los amb moviments circulars més forts al llarg dels músculs. La tela de les pindes és molt agradable a la pell i desprèn una calor que estimula aquells músculs endurits per una mala postura, calmant les contractures pel fet que l’espígol té forts poders de relaxació.
  • Massatge LOMI-LOMI de origen Polinèsia / Hawaià És un dels massatges més demandats a els centres SPA. Té més de 4000 anys d’antiguitat. Aquesta tècnica de Lomi Lomi es centra en la cerca de zones congestionades en el cos dispersant la energia, movent les palmes, els dits polzes, artells i els avantbraços amb moviments rítmics. Aquest massatge va creant ones expansives sobre el cos que són alhora relaxants i vigoritzants.
  • Massatge “Ayurveda” amb espelma d’olis essencials calents: Un tractament creat amb tots els sentits per mimar, relaxar i embellir el cos i la ment. Al entrar en contacte amb la pell, els olis especials lubriquen, hidraten i protegeixen. És un massatge molt relaxant que transmet pau i calma i equilibra el sistema nerviós. A més, gràcies a l’ús d’olis nodreix la pell i els teixits. Millora la circulació i la flexibilitat dels músculs.

Quiromassatge / Massatge relaxant: Tècnica terapèutica manual d’efecte sedant i relaxant, indicada per a alleugerar contraccions musculars i dolor en general. Es realitza mitjançant la pressió mecànica de les mans sobre el cos, alleujant o eliminant dolències, augmentant la sensació general d’energia, millorant els estats d’ànim, eliminant el cansament i donant benestar psicològic.”

Deixa un comentari