El teatre, l’ingredient principal de cohesió de l’equip humà de l’Escola Octavio Paz

Per quart any consecutiu el teló del teatre de l’Escola Octavio Paz va tornar a pujar per felicitar les festes de Nadal a tota la Comunitat Educativa de l’escola amb la comèdia teatral FOC. Van ser dues representacions els dies 11 i 13 de desembre de 2018.

Un dels pilars principals de l’actualitzat projecte educatiu de l’escola “OP-innov@” és vetllar per la cohesió de l’equip humà de l’escola. Al llarg del curs mestres, personal de serveis (conserge, cuinera…), monitores de l’equip de migdia i l’AFA porten a terme diferents actuacions per cuidar i generar un ambient de treball càlid, humà i d’equip.

La màgia del teatre i dels llenguatges artístics a l’Escola Octavio Paz es pot respirar i palpar en el dia a dia tot aplicant el projecte educatiu. No hi ha res més bonic que els infants puguin veure els seus propis mestres i professionals de serveis que els acompanyen fent i gaudint del teatre, tal i com ho fan ells.

La comèdia FOC ha estat escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino. FOC ens transporta a un seguit d’emergències que poden arribar a qualsevol parc de bombers. Superant totes les trifulgues, la brigada OP acaba editant un calendari solidari de l’any 2019 que al final de l’obra va regalar a tots els assistents.

Entre rialles, coreografies i situacions de temperatures extremes, els disset components de la companyia de teatre van fer gaudir i participar activament, durant més d’una hora i mitja, a gairebé 400 persones que es van desplaçar fins l’escola.

La propera actuació serà el diumenge 24 de febrer a les 17.30 h al Teatre del Foment de Vimbodí i Poblet (Tarragona), on també per quarta vegada l’escola farà gaudir d’una bona estona a tots els vimbodinencs i vimbodinenques.

Cal agrair la col·laboració del Parc de Bombers de Llevant de Barcelona, com del Sr. Joaquín Perez, la Sra. Mercè Arcos, l’AFA i dels familiars dels actors i actrius que han fet possible l’actuació.

Xavier López, director de l’Escola Octavio Paz

www.escolaoctaviopaz.cat/amb-foc-hem-inundat-de-magia-i-humor-lescenari-del-teatre-a-lescola