L’Escola Mossèn Jacint Verdaguer convida a cantar el seu rap de les dones

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el 8 de març,  l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer vol convidar tots els centres a participar en un recull de vídeos de nens i nenes cantant el seu rap de les dones.

El CRP de Les Corts  ha difòs el seu missatge a través d’aquesta notícia al seu web. L’escola va crear aquest rap fa prop d’un any amb l’objectiu de donar visibilitat al paper de la dona en la societat. Va sorgir després d’un treball de reflexió on van adonar-se de les desigualtats de gènere que actualment encara existeixen en la nostra societat. Per això convida a qui li agradi el rap i el vulgui cantar a l’escola o casal, a que gravi un vídeo, el pengi (on vulgueu) i després, l’enviï l’enllaç per fer un recull de tots els que rebi.

Si no teniu temps, també proposa compartir la seva versió amb l’entorn i anima a difondre el missatge #rapdelesdones

Nivell: Cicle Mitjà, Cicle Superior i Secundària.

Objectiu: Reflexionar amb el grup sobre el paper de la dona en la societat i participar en una acció conjunta per donar força a la difusió del missatge.

Seqüenciació:
1. Escolteu la cançó i engegueu un debat per reflexionar amb el grup sobre els estereotips de gènere i recolliu les diferents opinions sobre com veieu el paper de la dona en la societat
2. Canteu-lo ajudant-vos del text-karaoke
3. Graveu el vídeo, pengeu-lo on vulgueu i envieu l’enllaç a: a8001649@xtec.cat

Producte final: Vídeo recull de molts nens i nenes cantant en rap per a la igualtat.

Enllaç amb la seva proposta didàctica (PDF)

I amb el vídeo del seu rap: