La 18ena edició de la Mostra de Joves Creadors (MJC) de l’EMAV fa una crida a la sostenibilitat del planeta

Demà, 14 de març, de 17.30 a 22 hores, l’Espai Jove Boca Nord acollirà la Mostra de Joves Creadors (MJC),  un esdeveniment organitzat pels alumnes dels CFGS de Realització, Il·luminació i So de l’EMAV que pretén donar a conèixer artistes joves i emergents de diferents disciplines.

La mostra és gratuïta i reuneix en un espai polivalent i en una jornada única aquests joves artistes per fer visibles  les seves creacions d’una forma amena i dinàmica, en un entorn atractiu i festiu, tot convertint-se en una cruïlla de diverses disciplines incloses al món de les arts visuals, les arts plàstiques i les arts escèniques. Es tracta d’una finestra a l’obra d’aquells qui tenen poca projecció, els “Joves Creadors” actuals. No es busca la rivalitat ni la competició, sinó compartir propostes i idees.

Un espai artístic on es farà una crida per la conservació del medi ambient

L’edició d’enguany pren com a temàtica recolzar la sostenibilitat del nostre planeta, de manera que l’Espai Jove Boca Nord es convertirà  en “jardí de les arts”, un espai artístic on es farà una crida per la conservació del medi ambient. A partir d’un futur utòpic, on el reciclatge s’haurà imposat a la filosofia del “emprar i llençar” i l’obsolescència programada, aquesta edició de la MJC estarà dins un marc on es representarà una reserva natural del nostre planeta. Un lloc on les arts i la conscienciació per un desenvolupament sostenible avancin agafats de la mà.

Consulta la programació al seu web www.mostradejovescreadors.com/mostra-2019