Un alumne de l’Escola del Treball obté medalla d’or al campionat Spainskills

Un alumne cicle del grau superior de Manteniment Electrònic de l’Escola del Treball, Èrik Rodríguez, ha guanyat  la medalla al Spainskills, un concurs estatal d’FP que  promou el Ministeri d’Educació i Formació Professional  i premia els alumnes que desenvolupen les seves habilitats o skills en un concurs davant d’un jurat.

Èrik Rodríguez, que ha estat tutoritzat pel professor del centre Eduardo de la Rosa, ha guanyat la medalla d’or d’electrònica en representació de Catalunya en  aquest campionat que enguany s’ha celebrat del 27 al 30 de març a Madrid. La seva ha estat una de les 10 medalles que ha obtingut Catalunya en el certamen,  en el qual hi han participat  31 alumnes de diferents centres d’arreu del país que van resultar guanyadors de l’edició Catskills 2018.

L’alumnat que ha obtingut la medalla d’or participarà en la competició a escala mundial (World Skills) que es celebrarà a l’agost a Kazan, Rússia.

Enllaç amb la notícia de l’Escola del Treball