El batxillerat artístic especialitzat en art urbà de l’Institut Consell de Cent, únic a tot l’estat

Betevé s’ha fet ressò del batxillerat artístic especialitzat en art urbà que ha començat a impartir aquest curs 2021-2022 lInstitut Consell de Cent  i dels murals que està realitzant el seu alumnat a diferents espais públics del Poble-sec.

Aquest és l’únic batxillerat singular d’aquesta modalitar de tot l’estat i ha rebut el suport del col·lectiu B-Murals. Els 30 estudiants que l’estan cursant fan les assignatures troncals comunes a qualsevol batxillerat i dediquen unes sis hores a la setmana a la pintura mural. En aquest primer curs els joves ja han après a elaborar projectes artístics professionals de manera completa i han presentat cinc propostes de murals que s’han realitzat als murs de l’institut i a lEscola Poble-sec i al Centre Cultural Albareda.

Enllaç amb la notícia a Betevé: