Eines per prevenir l’assetjament escolar

“Dins la comunitat educativa existeix el consens que la prevenció és la millor manera de redreçar l’assetjament abans que es produeixi, per la qual cosa són indispensables les iniciatives al voltant de la convivència lliure de discriminacions i trencar amb la idea que el bullying és cosa d’infants i s’ha produït sempre.”

Així comença l’article que l’Ana Bansanta publica al blog Educa.Barcelona sobre l’estudi que la Comissió d’Assetjament Escolar del Consell Educatiu Municipal de Barcelona (CEMB) ha elaborat per conèixer diferents iniciatives i recursos disponibles sobre el bullying i proposar noves formes de millora de la convivència a les escoles.

L’autora destaca també la constatació del gran desconeixement que la comunitat educativa té dels recursos que existeixen, amb les propostes de millora que es fan a l’estudi en aquest sentit, i detalla quins són aquests recursos (protocol, programes, iniciatives i eines digitals…).

Llegeix l’article aquí.