Projecció pel·lícula documental ‘L’arròs es planta amb arròs’ d’Eugènia Balcells

El dia 17 de març de 2011 a les 19.00 hores es projecta la pel·licula al centre d’Art Santa Mònica.

FREQÜÈNCIES, l’exposició de l’Eugènia Balcells que va inaugurar l’espai LABORATORI de l’Arts Santa Mònica va tenir un gran nombre de visitants. Entre ells, va ser molt significativa l’afluència de centres educatius que, després de la visita, van iniciar projectes acadèmics lligats a l’experiència estètica rebuda.

Full informatiu de l''Arròs es planta amb arròs'

L’ARRÒS ES PLANTA AMB ARRÒS, la pel·lícula filmada i produïda per la pròpia Eugènia Balcells, és el resultat de documentar aquestes iniciatives que van anar arribant al nostre estudi mesos després de tancada l’exposició. El film acompanyarà a l’exposició en la seva itinerància.

Participants: Jordi Balló (Cap del Servei d’Exposicions del CCCB), Lali Bosch (Professora de Filosofia i pedagoga) i Manel Guerrero (Arts Santa Mònica).

Full informatiu, PDF

Organitza: Arts Santa Mònica