Una experiència «genial»

«Roses contra l’oblit» posa de manifest la importància dels nostres avis i àvies.

D’aquesta manera tan senzilla, i a la vegada tan gran, m’ha dit aquest matí un alumne que recordarà sempre totes les coses que hem fet i viscut aquest últims mesos, des del dia, ara fa dos mesos, que ens van venir a veure a l’escola la senyora Maria, una dona entranyable, i tres voluntaris dels Amics de la Gent Gran i ens van explicar el seu projecte de «Roses contra l’oblit», el que feien i el que faríem nosaltres.

Sin título-4Tot aquest temps han estat il·lusionats, han posat esforç i ganes, han treballat hores en la confecció de les roses per als avis i àvies, han deixat sortir molts sentiments en els poemes i contes que han escrit, per cert especialment bé, per als Jocs Florals d’aquest curs.

Més tard, quan ens vam assabentar que l’alcalde de Barcelona ens vindria a visitar perquè estava interessat en el que fèiem, no s’ho creien. Tot això, la visita, la premsa, el protocol… els va fer sentir molt importants.

Sin título-6

Però per acabar vull remarcar que el més important de tot és que ha estat una experiència «genial», en què s’han treballat molts valors, no tan sols els de la importància dels nostres avis i àvies, sinó també els de la tendresa, el treball en equip, la satisfacció de compartir i moltes altres coses que els nens i nenes de sisè de l’escola Les Acàcies s’enduran sempre amb ells.

Isabel Fontcuberta García
Mestra tutora de 6è
Escola Les Acàcies