Un passeig amb caire científic per l’escola Taxonera

Dóna un cop d’ull al vídeo.

La ciència va ser l’eix vertebrador de la Setmana Cultural de l’Escola Taxonera de Barcelona.

Durant la setmana prèvia a les vacances de Setmana Santa vam aturar els motors de la rutina per dedicar-nos plenament a la ciència. Les activitats proposades ens van conduir cap a aprenentatges organitzats de manera globalitzada i interdisciplinària.

Enguany, les activitats sobre ciència van posar un èmfasi especial en totes les persones que, amb el seu esforç, han aportat el seu granet de sorra al progrés de la ciència: des de Dani Jiménez a TV3 fins a Albert Einstein, tot passant pel col·lectiu de dones científiques, les quals durant molt temps han restat a l’ombra; també vam viatjar des de l’antiga Grècia d’Arquímedes fins al cor d’Àfrica amb Dian Fossey.

Entre gimcanes de ciència, espectacles científics i treballs plàstics, vam reproduir diversos experiments per aplicar el mètode científic, sense deixar de banda les aplicacions actuals.

Us convidem a fer un passeig pel passadís de la nostra escola, on han quedat exposades part de les activitats dutes a terme durant la Setmana Cultural de la ciència.