L’acte de cloenda del curs 2011-2012 va ser un èxit

El dia 28 de juny, es va celebrar a l’Auditori Axa de l’Illa l’acte de graduació dels alumnes de l’Institut Lluïsa Cura. Hi van poder assistir, a banda de l’alumnat i del professorat, familiars i representants d’algunes de les empreses on el nostre alumnat duu a terme les pràctiques. Durant l’acte es van lliurar diplomes als alumnes que es graduaven, es van atorgar premis a l’excel·lència i també hi va haver una estona per a la música i la màgia.

acte_cloenda_lluisacura-3

L’organització de l’acte va ser a càrrec d’un grup d’alumnes de Secretariat, el grup SEVENTS, format per Laura Fernández, Vanessa Gómez, Saray Moreno, Celia Muñoz i Lluís Pujol, que l’han dissenyat i presentat com a crèdit de síntesi del Cicle Formatiu de Secretariat que han cursat.

Donem les gràcies a totes les persones que han contribuït a fer-lo possible. També al Mag Xavi i al Jordi Díaz, reconegut actor, i a la Rosó Sala, cantant i guitarrista, i a l’Ariadna Just, clarinetista.

Va ser un èxit que volem repetir en properes edicions!

Joaquim Teixidó
Director Institut Lluïsa Cura

2 comentaris a “L’acte de cloenda del curs 2011-2012 va ser un èxit”

  1. Gràcies Joaquim Teixidó per aquesta publicació, hem sento molt orgullòs d’haver participat i realitzat aquest projecte!! espero que la nstre realació perduri durant molt de temps!!!! una abraçada molt forta!!!!!!

  2. Aquest missatge es dirigit per al Joaquim Teixidó i tot el seu equip: sou una gent fantàstica, i grans professional. Aquest any me sentit estimada i recolzada 100% tant pels meus companys com professors. Sou una gent genial. Gràcies, mil gràcies. Sempre us recordaré per tot el que meu ensenyat.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l\'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d\'interès. Més informació | Acceptar